Хелт палас
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cardio Plus

 
 
Природен додаток во исхраната
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наскоро

 
 
Нови производи на залиха
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aloe Vera

 
 
Уникатен спој на алое вера и спирулина
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Избрани производи

 
Сега на попуст. Направете го вашиот избор.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cardio
 
 
 
 
1299Ден
 
990Ден
 
 
removefromwishlist
 
addtowishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
Cardio Diabetic
 
 
 
 
1299Ден
 
990Ден
 
 
removefromwishlist
 
addtowishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
Cardio Plus
 
 
 
 
1799Ден
 
1390Ден
 
 
removefromwishlist
 
addtowishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
Liver Tonic
 
 
 
 
1150Ден
 
990Ден
 
 
removefromwishlist
 
addtowishlist
 
 
 
 
 
«« « 1|2» »» 
 
 

 
 
 
 

Додатоци во исхрана

 
Купувајте ги нашите производи онлајн.
 

 
 
 
 
 
 
 
 

100 % природнo

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Баланс со природата

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Секогаш достапни

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Здрава начин на живот

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Одличен квалитет

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Поддржани од доктор

 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
Вредности кои ги почитуваме.
 

 
 
 
 
 

Брзина и флексибилност

 
 
Ефикасно скратување на развојниот процес, брзо добивање на документација за регистрација, усогласено производство и дистрибуција.
 
 
 
 
 

Партнерство и доверба

 
 
Само со добри и отворени меѓучовечки односи може да се постигне нашата основна мисија како и деловна успешност.
 
 
 
 
 

Креативност и ефикасност

 
 
Единствениот вистински пат кон врвните резултати е создавањето на атмосфера во компанијата која што луѓето ги мотивира да бидат иновативни и креативни.
 
 
 
 
 
 

Промотивни производи

 
Актуелни промоции
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Пакет Aloe Vera
 
 
 
 
 
 
 
1890Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пакет Куркумин
 
 
 
 
 
 
 
2000Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пакет Liver Tonic
 
 
 
 
 
 
 
2390Ден
 
 
 
 
 
 
 
 

ПРЕЗЕМИ ЧЕКОР, ЗЕМИ ГО НАЈОДБРОТО ОД ПРИРОДАТА

 
 
 
 
 
 
+389 2 3100 350
Јави се
 
 
 
 
 

 
 

ОДБЕРИ ЗДРАВ И КВАЛИТЕТЕН ЖИВОТ

 
Додатоци во исхрана поддржани од доктор и нутриционист.