3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

Пулмо Протектор

Пулмо Протектор

1250.0

Пулмо протектор е 100% природен додаток во исхрана помага кај сите оние кои имаат потреба од заштита на респираторниот систем и кај сите оние кои патат од пулмолошки заболувања.

Состав: сируп од борови иглички, биоферментирани бобинки од смрека и ферментирани бобинки од црно гоџи.

Начин на употреба:1супена лажица пред секој оброк