3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

100% Свеж сок од Црно Гоџи, Малина, Црна Рибизла – 720 мл

100% Свеж сок од Црно Гоџи, Малина, Црна Рибизла – 720 мл

270.0
Без конзерванси ,  без шеќери, погодно за дијабетичари
Широк спектар на антиоксиданти, витамини и минерали .