3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

100% Свеж сок од Црно Гоџи – 720 мл

100% Свеж сок од Црно Гоџи – 720 мл

290.0
Без конзерванси, без шеќери , погодно за дијабетичари.
Широк спектар на антиоксиданти, витамини и минерали.