3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

Пакет Aloe Vera Premium plus 2+1 гратис

Пакет Aloe Vera Premium plus 2+1 гратис

2600.0

Пакет од 3(три) Aloe Vera Premium plus (биоферментирано црно гоџи со алое вера)

Алое Вера Гел премиум плус е 100% природен производ

Состав:  ферментирано црно гоџи со Алое

Начин на употреба:  Препорачана доза е 15мл на ден а и повеќе во зависност од потребата.

 
 

Опис