3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

Дехидрирано црно гоџи - 30gr.

Дехидрирано црно гоџи - 30gr.

1990.0

Состав: дехидрирано црно гоџи во гранули

Половина лажичка  гранули се ставаат во чаша вода од 150мл и се консумира еднаш дневно.

1 тегла- 30грама = 1990 ден

Со тоа се врши заштита на имуниот систем,се снабдува телото со сите витамини ,минерали,антиоксиданси и многу активни соединенија кои се потребни за да се одвиваат метобиличките процеси нормално и правилно.