3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

Пакет Gastro Digestive Support 2+1 гратис

Пакет Gastro Digestive Support 2+1 гратис

2100.0

Пакет од 3(три) Gastro Digestive Support (Поддржувач на дигестивниот ситем)

Гастро Дигестив е 100% природен производ во исхраната е наменет да врши поддршка на гастро интестиналниот систем и да допринесе подобра механичка и хемиска преработка на храната.

 

Состав:

Мастична смола , црно гоџи , ким, прополис сируп од биоферментирано диво јаболко и други хербални состојки .

Начин на употреба : 1 голема супена лажица се раствара во 100 мл чашка со вода и се пие 30 мин пред секој главен оброк .( 2 до 3пати на ден зависно од потребите)