3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

Пурпурен сладок Оцет Од Црно Гоџи – 500мл

Пурпурен сладок Оцет Од Црно Гоџи – 500мл

270.0

Збогатете ја Вашата омилена салата на природен начин со повеќе антиоксиданти, витамини и минерали