3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

Премиум Куркумин (Куркумин + Ферментирано Гоџи)

Премиум Куркумин (Куркумин + Ферментирано Гоџи)

1250.0

Овој вид на течен куркумин е 100% природен производ  направен од чист куркумин кој е збогатен со ферментирано црно гоџи.

Состав:Биоферментирано црно гоџи и екстракт од куркумин

Начин на употреба:15мл на ден 

Опис