3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

100% Свеж сок од Црно Гоџи, Калинка, Бозел – 720 мл

100% Свеж сок од Црно Гоџи, Калинка, Бозел – 720 мл

270.0
Без конзерванси,  без шеќери, погодно за дијабетичари
Широк спектар на антиоксиданти , витамини и минерали.