3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

За нас

ХЕЛТ ПАЛАС

ПАЛАТА НА ЗДРАВЈЕТО

  Health Palace е трговска фирма која работи по принципот на телемаркетинг и продажба, е-комерција и продажба во специјализирани продажни центри. Компанијата работи веќе 3 години и е присутна на пазарот во Република Македонија, каде поседува оперативни центри за телефонска продажба.

  Продажбата на врвни производи, можноста за едноставна нарачка и брза и ефикасна испорака, заедно со беспрекорната грижа за корисниците ја позиционираат компанијата како една од водечките фирми на полето на телемаркетинг и продажба на додатоци во исхраната во нашата земја.

  Health Palace е висококвалитетен бренд на производи за здравје, нега и убавина

  Health Palace е единствена компанија Од Скопје, Македонија која е одгледувач на Црно гоџи со сопствени плантажи на нашето поднебје .

  НАШИТЕ ПЛАНТАЖИ

  ХЕЛТ ПАЛАС

   Health Palace е единствена компанија од Скопје, Македонија која е одгледувач на Црно гоџи со сопствени плантажи на нашето поднебје.

   Црното гоџи бери успешно се одгледува од 2015 па се до ден денес, во специјални услови се бере со пинцета.

   Уникатна бобинка која ја нарекуваат и црно злато, затоа што придонесува многу за нашето здравје.

   Целта на компанијата е да се користат свежи или дехидрирани суви плодови за производите, без конзерванси и без шеќери. Се одвојуваме од останатите компании бидејќи работиме со свеж плод.

   ВИЗИЈА.

   ЗДРАВЈЕТО НА ЛУЃЕТО НА 100% ПРИРОДЕН НАЧИН

    Континуирано се стремиме кон зацврстување на позицијата како една од водечките брендови за природните додатоци во исхраната (органски), кај нас, но и пошироко надвор од нашата држава.Тоа го постигнуваме самостојно со засилување на долгорочните деловни врски и партнерски односи во областа на развојот, снабдување со производи и маркетингот.

    Да го покажеме патот до здравјето на целиот свет.

    Остварувањето на оваа визија на секое поле да се делува на нашата организација, нашите вработени, на потрошувачи и надворешни соработници, како најдобар бренд за одржување на здравјето на луѓето на 100% природен начин, не само кај нас туку и надвор од нашата држава.

    МИСИЈА

    ЖИВЕЕМЕ ЗДРАВ ЖИВОТ

    Нашата основна задача е да им овозможиме на луѓето здрав и квалитетен живот. Таа задача ја остваруваме со нашата богата палета производи и услуги.

    Природни додатоци во исхрана, во таблетарна форма и во течна состојба.

    Да овозможиме достапност за секој, препарати и услуги кои се подржани од доктор и нутриционист, спонзорства и донации.

    Вредности кои ги почитуваме

    ЗА НАС

    БРЗИНА И ФЛЕКСИБИЛНОСТ

    Нашето знаење, способност, иновативност и продуктивност нѝ овозможуваат да бидеме ефикасни. Нашата цел е да бидеме први не само во однос на продажбата, туку и во однос на откривањето на новите потреби на пазарите. Тоа го постигнуваме со ефикасно скратување на развојниот процес, брзото добивање на документацијата за регистрација, усогласеното производство и дистрибуцијата.

    ПАРТНЕРСТВО И ДОВЕРБА

    Во Health Palace градиме добри меѓусебни односи. Тие се основа на нашата доверба во односот со нашите партнери: купувачите, добавувачите, сопствениците и општеството. Само со добри и отворени меѓучовечки односи може да се постигне нашата основна мисија како и деловна успешност.

    КРЕАТИВНОСТ И ЕФИКАСНОСТ

    Единствениот вистински пат кон врвните резултати е создавањето на атмосфера во компанијата која што луѓето ги мотивира да бидат иновативни и креативни. Затоа ги поттикнуваме нашите вработени слободно да зборуваат за своите идеи и доколку тие се од значење за компанијата, да ги остварат. Заедно секогаш одново бараме нови патишта за да ги направиме нашите клиенти задоволни.

    01

    Со нашата брза реакција и способноста за прилагодување, ги надминуваме пречките кои што нѝ ги поставуваат различните пазарни и законодавни барања.

    02

    Со нашата брза реакција и способноста за прилагодување, ги надминуваме пречките кои што нѝ ги поставуваат различните пазарни и законодавни барања.

    03

    Со нашата брза реакција и способноста за прилагодување, ги надминуваме пречките кои што нѝ ги поставуваат различните пазарни и законодавни барања.

    04

    Задачите кои што произлегуваат од нашите работни места, ги извршуваме најдобро што можеме.

    05

    Се стремиме тоа што го правиме да го завршиме на најдобар начин.

    06

    Колку што е можно поефикасно и за колку што е можно покусо време.


    Додатоци во исхрана поддржани од доктор и нутриционист

    ОДБЕРИ ЗДРАВ И КВАЛИТЕТЕН ЖИВОТ

    Сите производи