3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

Пакет од 100% Свеж сок од Црно Гоџи

Пакет од 100% Свеж сок од Црно Гоџи

850.0

Три 100% Свежи сокови од Црно Гоџи

Без конзерванси, без шеќери , погодно за дијабетичари.
Широк спектар на антиоксиданти, витамини и минерали.