3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

Aloe Vera Premium plus (биоферментирано црно гоџи со алое вера)

Aloe Vera Premium plus (биоферментирано црно гоџи со алое вера)

1250.0

Алое Вера Гел премиум плус е 100% природен додаток во исхрана.Овој вид на алое вера е формула за секој кој сака појачана верзија на Алое Вера.видот Милер Барбаденсис збогатено со биоферментирано  црно гоџи кое со самата ферментација ги конзервира сите состојки што ги има во свежиот плод(18 аминокиселини, вклучувајќи ги и 8-те аминокиселини кои се неопходни.

Состав: ферментирано црно гоџи со Алое

Начин на употреба: Препорачана доза е 15мл на ден а и повеќе во зависност од потребата.

Опис

Содржи комплексен спектар на каротеноиди, вклучително и бета-каротен (подобар извор од моркови) и зеаксантин, со извонредна улога во заштитата на очите,  тие исто така содржат витамин Е, овој витамин ретко се наоѓа во овошјето.Изобилува со бета-ситостерол, помагало за лекување на хипотензија и болести на простата.Во себе содржи 21 минерал, вклучително и германиум,

Здравствени придобивки:

  • Ги чисти отровите и тешките метали во крвта
  • Дава двојно поголема поддршка на целокупниот имунитет од обичното Алое Вера
  • Дава поддршка кај женските заболувања (хпв,кандида,инфекции)
  • -Го забрзува процесот на заздравување на ткивата, особено при надворешни повреди и изгореници
  • Спречува раст на туморни клетки
  • Ги ублажува симптомите на астма и алергија
  • Има антибактериско (особено против E. Coli), антифунгално и антивирусно делување