3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

Aloe Vera Gel 99.5%

Aloe Vera Gel 99.5%

1000.0

Алое Вера Гелот е 100% природен производ 

Самата лековитост на Алое Вера Гелот се наоѓа во компонентите кои имаат различни и специјални енергетски вредности.

Начин на употреба: 30 мл дневно пред оброк