3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

Био Aктивен Течен Куркумин

Био Aктивен Течен Куркумин

1000.0

Куркуминот е 100% природен додаток во исхрана.Куркуминот претставува главната и активната состојка на куркумата помага за да ја зацврстува коската стимулирајќи стварање на густина на минерали со што допринесува адекватна заштита од разни дегенеративни и артрозни оштетувања.

Начин на употреба: 50 мл дневно

Куркуминот претставува супстанција со моќни антиинфламаторни и антиоксидантни својства

Неговата значајност се должи на содржината на веќе споменатите моќни антиоксиданси