Хелт палас
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Liver Detox Formula
 
 
 
 

Liver Detox Formula

 

Liver Detox Formula (Ливер Детокс) капсулите за црн дроб се високо ефективна формула за заштита на црниот дроб развиена според најновите научни наоди. Ги снабдува најмоќните хранливи состојки за оптимизирање на функцијата на црниот дроб во еден производ. Детоксот формулата за црниот дроб е 100% природен додаток во исхраната.

 
990Ден
 
Број на капсули:
 
 
 
 
 
 
 

Црниот дроб е главниот орган за детоксикација на организмот. Во свет каде што тони токсини се произведуваат и апсорбираат во нас дневно, поважно е од кога и да е да се осигураме дека нашиот црн дроб е на висина на задачата како детоксикатор.

 • Брзо и ефикасно го одмастува, замастениот црн дроб
 • Детоксикација на црниот дроб од штетни хемикалии како што се токсини во животната средина, пестициди, ПХБ итн.
 • Природно ги намалува прекумерно високите ензими на црниот дроб
 • Детоксицира тешки метали како арсен, кадмиум, олово и жива
 • Ја промовира способноста за само-заздравување на црниот дроб и жолчниот меур
 • Го стимулира формирањето на нови клетки на црниот дроб
 • Погоден за вегетаријанци, вегани и дијабетичари
 • Ултра Антиоксидант комплекс за детоксикација на чистење на телото
 • Детоксикација од надворешни агенси и токсини
 • Ги неутрализира слободните радикали со што го штити организмот од оксидативен стрес
 • Природно го намалува и регулира холестеролот

Црната гоџи бобинка содржи дури 25 различни полифенолни антиоксидативни компоненти (вклучувајќи и нарингин, катекини и други биофлавоноиди). Има најширок спектар (16 различни видови) и највисоки концентрации на антоцијанини во природата (100гр црно гоџи може да содржи и над 3600мг антоцијанини).

Состав: Дехидриран плод од Црно Гоџи (Lycium ruthenicum Murr), Селимарин и Артичока

Начин на употреба: Се препорачува консумирање на 2 капсули на ден (после јадење, наутро и после вечера). Напомена: Да не се надминува препорачаниот дневен внес на производот. Овој производ не е наменет за лекување на било која болест. Изјавите кои се однесуваат на овој производ не имплицираат дека производот има медицински својства. Додатоците на исрана не треба да се користат како замена за балансирана исхрана. Во случај на бременост, доење, земање на терапија со лекови или во случај на медицински надзор препорачуваме да го консултирате вашиот лекар пред земањето на било кој додаток во исхраната. Во случај на појава на несакани реакции прекинете ја употребата и консултирајте се со лекар. Рокот на употреба е 6 месеци од рокот на производство втиснат на амбалажата. Чување: Да се чува на ладно и суво место, надвор од дофат на деца. По отварање да се чува во фрижидер и да се употреби во рок од 60 дена.