3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

ПРОПОЛИС + Црно Гоџи бери

ПРОПОЛИС + Црно Гоџи бери

750.0

100% природно 

Состав: 30% прополис, ферментирано црно гоџи

Употреба: 5капки на ден, при настинка и болно грло се дуплира дозата на 10капки