3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

Хербум фактор 7

Хербум фактор 7

1500.0

100% природен додаток во исхрана кој помага кај сите оние кои имаат проблем со воспалителни процеси, вируси, бактерии.

Зошто ХЕРБУМ фактор 7?

Бидејќи покрива 7 здравствени придобивки:

  • регулира шеќер
  • елиминара оксидативен стрес
  • го зајакнува железото во крвта
  • ја нормализира крвта -холестерол
  • црн дроб -имунитет
  • вируси бактерии, ја намалува телесната температура за половина час
  • се бори со воспалитeлните процеси (ешерихија,воспаление на простата, хпв,цин)

Состав:  Висока концентрација на Црно гоџи бери,бобинки од смрека,алфалипоична киселина, хромиум пиколинате

Употреба:

  • 1 супена лажица наутро на гладно (превентивно)
  • 1 супена лажица наутро на гладно и 1 супена навечер (доколку иматенекој од наведените проблеми)
  • 2 супени лажици доколку имате поголем проблем