3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

Cardio Support

Cardio Support

CARDIO Support e додаток во исхраната коі содржи плод од Црна Гоци бобинка (Lycium ruthenicum Murr). Црната Гоци бобинка е богат извор на полифенолни соединенија со силно антиоксидативно дејство и содржи голема концентрација на групите антиоксиданси антоцианидини и антоцианини Состав: дехидрирана Црна Гоци бобинка(Lycium ruthenicum Murr), Витамин Б3, Алфа Липоична Киселина, Витамин Ц, Железо.

Начин на употреба: Се препорачува консумирање на 1 до 2 капсули на ден.

 

Напомена: Да не се надминува препорачаниот дневен внес. Овој производ не е наменет за лекуване на било коа болест. Изјавите кои се однесуваат на ово производ не имплицираат дека производот има медицински својства. Додатоците во исхрана не треба да се користат како замена за балансирана исхрана. Во случај на бременост, доење, земање на терапиjа со лекови или во случаj на медицински надзор, препорачуваме да го консултирате Вашиот лекар пред земање на било кој додаток во исхрана. Во случај на појава на несакани реакции прекинете jа употребата и консултираjте се со лекар.

Рок на употреба: 12 месеци од денот на производство.

Чување: Да се чува на ладно и суво место, надвор од дофат на деца.

По отварање да се чува во фрижидер и да се употреби во рок од 30 дена.

За здрав кардиоваскуларен систем

Го поддржува нивото на железо.*

  • Подобра работа на срцето
  • Го засилува хемоглобинот
  • Ултра антиоксидант
  • Го намалува стресот
  • Го храни мозокот