3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

Liver Detox

Liver Detox

Liver Detox  е додаток во исхраната кој содржи плод од Црна Гоџи бобинка (Lycium ruthenicum Murr). Црната Гоџи бобинка е богат извор на полифенолни соединенија со силно антиоксида- тивно дејство и содржи голема концентрација на групите антиоксиданси антоцијанидини и антоцијанини.

Состав: дехидрирана Црна Гоџи бобинка (Lycium ruthenicum Murrг), Силимарин и Артичока

 

Начин на употреба: Се препорачува конзумирање на 1 до 2 капсули на ден. Напомена: Да не се надминува препоеачаниот дневен внес. Овој производ не е наменет за лекување на било која болест. Изјавите кои се однесуваат на овој производ не имплици- раат дека производот има медицински својства. Додатоците во исхрана не треба да се користат како замена за балансирана изхрана. Во случај на бременост, доење, земање на терапија со лекови или во случај на медицински надзор, препора- чуваме да го консултирате Вашиот лекар пред земање на било кој додаток во изхрана. Во случај на појава на несакани реакции прекинете ја употребата и консултирајте се со лекар.

Рок на употреба: 12 месеци од денот на производство.

Чување: Да се чува на ладно и суво место, надвор од дофат на деца. По отварање да се употреби во рок од 30 дена.

  • Ензинм за црн дроб
  • Грижа за црниот дроб
  • Ултра антиоксиданс
  • Природно го чисти црниот дроб
  • За нормална функција на црниот дроб