3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

Пакет од 100% Свеж сок од Црно Гоџи, Малина, Црна Рибизла

Пакет од 100% Свеж сок од Црно Гоџи, Малина, Црна Рибизла

850.0

Три 100% Свежи сокови од Црно Гоџи, Малина, Црна Рибизла

Без конзерванси ,  без шеќери, погодно за дијабетичари
Широк спектар на антиоксиданти, витамини и минерали .