3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

Пакет од 100% Свеж сок од Црно Гоџи, Трнинка, Дренка

Пакет од 100% Свеж сок од Црно Гоџи, Трнинка, Дренка

850.0

Три 100% Свежи сокови од Црно Гоџи, Трнинка, Дренка

Без конзерванси ,  без шеќери , погодно за дијабетичари
Широк спектар на антиоксиданти, витамини и минерали .