3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

Пакет од 100% Свеж сок од Црно Гоџи, Калинка, Бозел

Пакет од 100% Свеж сок од Црно Гоџи, Калинка, Бозел

850.0

Три 100% свежи сокови од Црно Гоџи, Калинка, Бозел

Без конзерванси,  без шеќери, погодно за дијабетичари
Широк спектар на антиоксиданти , витамини и минерали.