3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

Пакет Пулмо Протектор 2+1 гратис

Пакет Пулмо Протектор 2+1 гратис

2600.0

Пакет од 3(три) Пулмо Протектор (борови иглички+ биоферментирани бобинки од смрека +ферментирани бобинки од црно гоџи)

Пулмо протектор е 100% природен додаток во исхрана помага кај сите оние кои имаат потреба од заштита на респираторниот систем и кај сите оние кои патат од пулмолошки заболувања.

Состав: сируп од борови иглички, биоферментирани бобинки од смрека и ферментирани бобинки од црно гоџи.

Начин на употреба:1супена лажица пред секој оброк

 

Го зајакнува имунолошкиот одбрамбен механизам на нашиот организам,врши адекватна заштита кај сите кои патат од горни и долни опструктивни инфекции.

Дава поддршка кај лица со:

настинка, фарингитис, тонзилитис,

  • ринитис, астма, бронхитис,
  • рак на белите дробови,
  • пушачи
  • ХОПС
  • белодробна фиброза и пневмонија.