Секогаш сме заинтересирани да слушнеме од секој што сака да стапи во контакт со нас.

Контактирајте нè

ВЕ МОЛИМЕ КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ КОРИСТЕЈЌИ ГО ФОРМУЛАРОТ ПОДОЛУ

  Адреса

  Народен фронт 9-1/1
  1000 Скопје, Македонија

  Телефон: +389 2 3100 350
  Мобилен: +389 72 220 564

  Е-пошта: [email protected]