3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

Ultra Prostate(Herbal Formula)

Ultra Prostate(Herbal Formula)

Ultra Prostate e 100% природен додаток во исхрана, кој помага кај бенигна хиперплазија на простата

Состав:Ликопен, Епилобиум, Сао Палмето, екстрат семки од тиква, црно гоџи бери

Начин на употреба: 1-2капсули после оброк

Опис

Здравстевни придобивки:

  • Ги чисти бубрезите,мочоводните канали,
  • Ги штите ѕидовите на мочниот меур и врши стабилизација на големината на простатата и со тоа брши комплетна заштита на урогениталниот систем
  • Подобруба уринарна функција и квалитет на сперма
  • Подобрува хормонален баланс