3mgroupmk@gmail.com +389 72 220 564

Пакет Diamond Booster 2+1 гратис

Пакет Diamond Booster 2+1 гратис

3150.0

Пакет од 3(три) Diamond Booster (Ферментирано Црно Гоџи+плава спирулина+Q10)

Diamond Booster e 100% природен додаток во исхрана претставува поддржувач и одржувач на целокупниот клеточен имунитет.
Одржувањето на лимфните јазли,коскената срцевина(создава еритроцити) и слезината како филтрирач на крв се клучни поими на кои треба да обрнеме внимание кога станува збор за заштита и за одржување на клеточниот имунитет.

Состав:

  • биоферментирано црно гоџи
  • плава спирулина (сина сприрулина фикоцијанин)
  • коензим Q10

Дозирање и начин на употреба:
Начин на употреба: 15мл на ден, доколку станува збор за посериозно заболување дозата се дуплира.

 

Здравствени придобивки:

  • ги обновува сите клетки во телото
  • дава поддршка на лица кој примаат хемотерапии
  • антиканцер ефект
  • за постоперативни зафати
  • поддршка на онколошки заболувања