Хелт палас
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Пакет Aloe Vera
 
 
 
 

Пакет Aloe Vera

 
2+1 ГРАТИС Пакет од 3(три) Aloe Vera продукти.
 
1890Ден
 
 
 
 
 
 
 
 

Уникатен спој на АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ СО СПИРУЛИНА. Алое вера е растение кое најверојатно потекнува од Северна Африка, Мадагаскар и Арапскиот Полуостров. Ова растение се споменува уште во Стариот Завет 6000 години пред Исус.