Хелт палас
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Пакет Куркумин
 
 
 
 

Пакет Куркумин

 

2+1 ГРАТИС

Пакет од 3(три) Био Фемрентиран Течен Куркумин.

 
2000Ден
 
 
 
 
 
 
 
 

Жолтиот пигмент (Kуркумин) со своите придобивки кој ги нуди претставува тренд и влијателно медицинско оружје за целокупното човеково здравје.