Хелт палас
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Пакет Liver Tonic
 
 
 
 

Пакет Liver Tonic

 

2+1 ГРАТИС

Пакет од 3(три) Liver Tonic продукти на премиум суплементите.

 
2390Ден
 
 
 
 
 
 
 
 

Liver Tonic (Прочистувач на црниот дроб) е природен производ, додаток во исхраната кој содржи комбинацијa на високо концентриран екстракт од комбуха и Црна Гоџи бобинка (Lycium ruthenicum Murr).