Хелт палас
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liver Tonic

 

Liver Tonic (Прочистувач на црниот дроб) е природен производ, додаток во исхраната кој содржи комбинацијa на високо концентриран екстракт од комбуха и Црна Гоџи бобинка (Lycium ruthenicum Murr).

 
 
1150Ден
 
990Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Црната Гоџи бобинка е богат извор на полифенолни соединенија со силно антиоксидативно дејство и сoдржи голема концентрација на групите антиоксиданси антоцијанини и антоцијадинини. Екстрактот од комбуха ја подобрува работата и помага за ефикасна детоксикација на црниот дроб и ги спречува неговите оштетувања.

  • Го прочистува (замастениот) црн дроб и ја подобрува неговата функција
  • Ја подобрува работата на крвните садови и го зајакнува железото во крвта
  • Природно го намалува и регулира холестеролот
  • За детоксикација на крвниот систем
  • Ултра моќен антиоксидант
  • Ги уништува микробите
  • Го подобрува метаболизмот
  • Детоксикација од надворешни агенси и токсини
  • Ја зголемува енергијата и функционалноста на организмот


Состав: плод од Црно Гоџи бобинка (Lycium ruthenicum Murr) и концентриран екстракт од комбуха.

Начин на употреба: Се препорачува консумирање на 1 до 3 кафени лажички на ден. Напомена: Да не се надминува препорачаниот дневен внес на производот. Овој производ не е наменет за лекување на било која болест. Изјавите кои се однесуваат на овој производ не имплицираат дека производот има медицински својства. Додатоците на исхрана не треба да се користат како замена за балансирана исхрана. Во случај на бременост, доење, земање на терапија со лекови или во случај на медицински надзор препорачуваме да го консултирате вашиот лекар пред земањето на било кој додаток на исхраната. Во случај на појава на несакани реакции прекинете ја употребата и консултирајте се со лекар. Рокот на употреба е 6 месеци од рокот на производство втиснат на амбалажата. Чување: Да се чува на ладно и суво место, надвор од дофат на деца.